El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig ha oferit a l’alcalde Jorge Rodríguez una regidoria nova dedicada a les relacions institucionals amb el govern i la Diputació. Així li ho va transmetre Calabuig a l’alcalde en la reunió celebrada el passat 12 de juny per tractar l’organització de les àrees de gestió per a la nova legislatura.

En eixe sentit, el portaveu de Compromís durant el ple de constitució celebrat el passat dissabte va reafirmar en la proposta de la coalició valencianista: “volem aportar eixa capacitat de cooperació al servei de la ciutat: cooperació entre diferents amb la mirada posada en el bé comú, i cooperació amb una sintonia clara amb la Generalitat i la Diputació en benefici d’Ontinyent, ja que a hores d’ara, nosaltres som l’única força política present al Govern Valencià amb representació en este Ajuntament.”

“Per això,” afirmava Calabuig, “la darrera setmana vam traslladar al Sr. Rodríguez una proposta treballada pel nostre grup amb l’objectiu d’arrimar el muscle en benefici de la nostra ciutat: la creació d’una Regidoria de Relacions Institucionals gestionada per Compromís, amb la clara finalitat de mantindre una bona interlocució directa amb les institucions valencianes. Una proposta que segueix en peu, una proposta a través de la qual donem la mà al govern municipal i oferim la nostra col·laboració en allò referent a les inversions de les administracions valencianes a Ontinyent.”

I sentenciava: “quan es tracte d’assumptes positius per al progrés d’Ontinyent, trobaran en nosaltres una mà estesa. Com sempre, lleials al nostre estil: amb els peus en terra, amb respecte, amb trellat i usant la nostra influència política per aportar estabilitat. Eixa ha estat la trajectòria històrica del valencianisme polític a Ontinyent i no serà este el moment en què canviarem la nostra manera d’actuar en eixe aspecte. Per tant, la nostra intenció és fer una oposició responsable i activa, caracteritzada per l’estabilitat i la valentia: estabilitat en els grans temes d’interès general per a la ciutat, i valentia quan calga posar de manifest aquells temes millorables de la gestió municipal. Perquè ningú és perfecte, i quatre ulls veuen millor que dos. Per tant, sempre des del respecte, serem crítics quan siga necessari.”