Som la força valencianista, progressista i ecologista

 

Compromís per Ontinyent, representa el valencianisme, el progressisme i l’ecologisme. Som la coalició de les solucions, de l’ocupació, de la prosperitat i del creixement econòmic. Ara és el moment d’aportar solucions. Entre tots ho podem aconseguir. Entre tots construïm la ciutat que volem, i Compromís, un partit obert, modern i plural, compta amb tots per a millorar les expectatives de futur dels nostres ciutadans, dels nostres barris i de la nostra ciutat. Volem un Ajuntament que escolte a tots: als joves, als aturats, als pensionistes, als autònoms, als immigrants, als barris, tot aquell que tinga qualsevol necessitat o qualsevol aportació al nostre projecte de ciutat.

Ara, el que més necessita Ontinyent és generar ocupació, rebaixar el deute, eliminar el balafiament i l'”enchufisme”. Al que Ontinyent li cal és tornar a confiar en les seues possibilitats perquè, entre tots, siguem capaços de situar-nos en l’avantguarda del creixement i de la prosperitat, renovar-se per a poder oferir millors oportunitats. Oportunitats per a la gent que està sense treball, prosperitat per a les petites empreses, els autònoms, el comerç i el turisme, seguretat i progrés per a les famílies en la actual situació de crisi mundial.

Compromís representa el canvi il·lusionat, el canvi tranquil que ha de comptar amb tots. Un canvi que aportarà treball i solucions. Ací i ara, tots el podem aconseguir. Apostem per la ciutat que volem, moderna, oberta i sense complexos que representa Compromis. Ara, tot i la crisi, és el moment de les solucions, de l’ocupació.

Tots estem compromesos, tots som Ontinyent.

Ontinyent té futur!