Minut d’or de Nico Calabuig i Serna al #DebatOntinyent organitzat per El Periòdic d’Ontinyent amb totes les candidatures a l’Ajuntament d’Ontinyent:

“Ontinyent és una ciutat plena de persones creatives, treballadores, que dia a dia s’alcen i tiren endavant projectes que impulsen avant Ontinyent. Des de l’equip que lidere tenim la convicció que en el nostre ajuntament han passat molts equips de govern amb bona voluntat. Però també cal mantenir bones relacions de cooperació amb la Diputació i la Generalitat, i això, Compromís, ara per ara ho pot garantir.

Som un equip de gent renovada, preparada, al servei de les ontinyentines i dels ontinyentins. Un equip de gent a la qual coneixeran per haver participat en el teixit social de la nostra ciutat des de diversos àmbits i que estem al servei de totes i tots. Per això volem dur endavant un projecte il·lusionant que porte aire fresc al nostre ajuntament i que treballe reptes econòmics, socials i mediambientals de l’Ontinyent del segle XXI”.