Comunicat de Compromís per Ontinyent davant la investigació oberta pel cas Alqueria

– Una vegada més, volem reiterar el nostre compromís per la decència política, la regeneració democràtica i el combat contra la corrupció.

– Des de Compromís per Ontinyent volem manifestar la nostra sorpresa pels fets ocorreguts i lamentar que la imatge de la ciutat s’haja vist vinculada mediàticament a una investigació d’aquestes característiques.

– Respectem el procés judicial que es troba en fase d’investigació, i fem una crida a la prudència i la mesura per deixar treballar a la justícia. De moment, la investigació es troba baix secret de sumari, per la qual cosa encara es desconeixen detalls rellevants. A hores d’ara, no sabem quin grau de responsabilitat tindrà cadascuna de les persones investigades, ni tampoc l’abast i la gravetat dels fets imputats.

– En cas de provar-se els delictes investigats, demanarem quan corresponga l’assumpció de responsabilitats polítiques.

– En qualsevol cas, l’exemplaritat ha de seguir sent la brúixola que guia l’acció política, perquè la raó de ser de les institucions no és altra que servir i representar a la ciutadania que les sustenta. Les institucions estan per damunt dels interessos particulars.

– Per això, davant els fets ocorreguts, qualifiquem com adequada l’actitud de l’única persona de Compromís investigada de moment en aquest cas, Agustina Brines, qui ha decidit voluntàriament abandonar tots els seus càrrecs orgànics dintre del partit, així com dimitir de la seua responsabilitat com a cogerent de l’empresa pública Divalterra, almenys fins que se celebre el judici oral.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *