Levante-Emv Ontinyent 25.05.2018 | 22:55

L’equip de govern d’Ontinyent ha resituat l’enllaç de la Bústia Ciutadana en la pàgina web municipal, col·locant-ho en un lloc més visible i amb una icona identificable, després de demandar-ho Compromís.

El grup que lidera Sílvia Urenya va demostrar ahir a través de captures de pantalla de la web municipal, com este servici a la ciutadania havia sigut recol·locat després de les seues denúncies.

La formació valencianista va denunciar el dijous que el govern de Jorge Rodríguez no havia contestat un 44% de les preguntes formulades per Compromís esta legislatura i Urenya reclamava a l’executiu local «més transparència i participació» en la ciutat. I exposaven l’exemple de la Bústia Ciutadana.

El consistori va respondre el mateix dijous negant la falta de transparència i va dir a Compromís que «se li ha donat resposta a la pràctica totalitat dels seus requeriments». Van assegurar que la Bústia Ciutadana «sempre ha estat perfectament visible i accessible», però la veritat és que després de les queixes de Compromís van recol·locar l’enllaç a un lloc més preeminent i visible. Urenya manifestava ahir després del canvi que «ens alegra saber com una demanda de transparència de l’oposició modifica el comportament del govern, la qual cosa demostra que teníem raó».