El PSOE ‘preinaugura’ la nova plaça del carrer Major d’Ontinyent per sorpresa i en solitari un dia abans de la convocatòria oficial

Finalment dissabte va tindre lloc la festa oficial per celebrar la finalització de les obres de la nova plaça al carrer Major davant el CFPA d’Ontinyent a la qual van assistir els nostres representants a l’Ajuntament d’Ontinyent, Sílvia Urenya i Vicent Xavier Vila.

Això sí, el vídeo oficial de la inauguració tampoc ha deixat a ningú indiferent a l’intentar esborrar amb plànols fets amb angles forçats per tapar els membres de l’oposició del consistori ontinyentí allí presents. Comprovar vostès mateixa al Facebook de l’Ajuntament.

Arxivat en: General, Medi Ambient i Territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *