Dins el cicle #DebatAmbCompromís, Compromís per Ontinyent presenta la nova Renda Valenciana d’Inclusió

Què és la Renda Valenciana d’Inclusió? A quins tipus de renda puc accedir? On l’he de sol·licitar? Són algunes de les preguntes que es podran resoldre amb aquesta xarrada i posterior debat a la nostra ciutat

La nova Renda Valenciana d’Inclusió garanteix el dret a una prestació econòmica a tots els valencians i valencians que es troben en una situació de vulnerabilitat i en reconeix el dret a la inclusió. És un dret que garanteix uns ingressos mínims a totes les persones que els necessiten i el suport per a la inclusió social i laboral. Hi inclou beques escolars, ajudes per a l’habitatge i energètiques i la supressió del copagament. Famílies monoparentals, persones que treballen a l’estranger i volen tornar a casa o famílies amb tots els membres en l’atur se’n poden beneficiar.

Dins el cicle #DebatsAmbCompromís, que el col·lectiu va iniciar en 2015, Compromís per Ontinyent ha organitzat per al pròxim dilluns 4 de juny a les 19:30 hores, a la placeta Latonda (davant de Festers i l’Oficina PROP, al carrer Major) una nova edició d’aquestes xarrades-debat per a informar la ciutadania sobre aquesta nova llei valenciana.

Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la diputada Mónica Àlvaro, acompanyats pel regidor de Compromís, Vicent Xavier Vila, i la portaveu de la coalició a Ontinyent, Sílvia Urenya, explicaran a la ciutadania les característiques de la Renda Valenciana d’Inclusió.

Segons la portaveu de Compromís, “en novembre de 2015 vam iniciar el cicle Debats Amb Compromís justament amb Alberto Ibàñez, que ens va parlar de les polítiques per a les persones que anaven a treballar-se des de la Conselleria d’Igualtat. En aquesta ocasió, amb Mónica Àlvaro, ens explicaran com la Renda Valenciana d’Inclusió compleix un dels objectius fonamentals de Compromís al Pacte del Botànic: governar per a les persones”.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *