Les #PaellesJoves del Consell de la Joventut d’Ontinyent tornen el pròxim dissabte 15 d’abril

Una jornada festiva on, per cinqué any consecutiu, podrem gaudir de concerts i bon ambient a l’aparcament del Campus d’Ontinyent – Universitat de València a partir de les 11.00.

El CLJO aportarà la llenya, així que només cal portar el menjar i el caldero.

Actuaran la Xaranga de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, el grup ontinyentí Karma, i els grups Inèrcia i X-Fanekaes.

Per a inscriure’s, cal acudir a la seu del CLJO (C/Joan XXIII 10B), abans del 12 d’abril i abonar 2€ per participant i posar-li un nom a cada grup de paella. Per participar d’aquesta activitat entraràs en el sorteig de cervesa artesanal, un caldero per a fer paelles, una baralla de la “Fallera Calavera” i més sorpreses!

Els diners que s’arrepleguen es destinaran a pagar una xicoteta part de les despeses de l’activitat (sanitaris, equip de so, llenya, concerts…). D’aquesta manera, els diners que aconseguim estalviar seran per als i les joves, ja que podrem dedicar-los a altres cursos, tallers, activitats d’oci, etc., que s’organitzem durant la resta d’any per a la joventut d’Ontinyent.

Aquestes vacances, en veiem al barri del Llombo!