El passat diumenge 17 d’abril JovesPV-Compromís va celebrar a Sagunt la seua primera assemblea després del Primer Congrés de JovesPV-Compromís celebrat la setmana anterior a Carlet.

Des de Joves amb Compromís per Ontinyent volem mostrar la nostra satisfacció i donar l’enhorabona a la companya Paloma Alberola, la qual va ser elegida presidenta de la nova Mesa Nacional de l’organització per als propers dos anys. A partir d’ara exercirà la moderació i direcció dels debats a les assembles de JovesPV-Compromís.

També van ser elegits membres de la mesa Joan Hornos de València, vicepresident i Juan Garcia de Torrent, secretari. Després de l’elecció de la Mesa, l’assemblea va continuar amb el debat de les esmenes que seran presentades a les ponències del VII Congrés del Bloc Nacionalista Valencià.JOVES PV ASSEMBLEA