Compromís per Ontinyent enceta el cicle #DebatAmbCompromís amb Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Des de Compromís, tenim clar que la implicació amb la societat ontinyentina dels partits polítics és fonamental. Amb l’objectiu de fer més plural l’oferta cultural i social de la ciutat, el nostre partit està programant una sèrie de xarrades-debat al voltant de temes culturals, socials, econòmics, mediambientals… un ampli ventall de temes que impliquen tots els sectors de la nostra societat.

Divendres 27 de novembre a les 20h tindrà lloc el primer #debatambcompromís amb el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquita. Encetem aquesta sèrie de jornades obertes a la ciutadania parlant de “Polítiques inclusives i d’igualtat social al govern valencià”. Aquest IMG-20151127-WA0029debat tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent del carrer Maians.

Aquesta jornada, com totes les que s’inclouen a #debatambcompromís, és oberta al públic perquè l’objectiu és justament que la ciutadania expresse necessitats i preocupacions i manifeste des de l’experiència més pròxima a les situacions diàries la seua visió. Sense diàleg cara a cara no hi ha democràcia participativa, i la nostra intenció és contribuir a la democràcia transparent i participativa des del diàleg social necessari dels partits polítics.

DEBAT 1 ALBERTO IBAÑEZ