Des de Compromís per Ontinyent treballem de manera transparent i responsable, aportant idees noves per a una societat que canvia. Per tant, per a nosaltres és una necessitat escoltar quines són les preocupacions i temes d’interés de la ciutadania. Aquesta va ser la motivació de les enquestes a la ciutadania i a les associacions que vam realitzar entre setembre i desembre de 2014. Tant unes com les altres, ens han posat de manifest que quan es convida a la ciutadania a participar, participa: hem rebut enquestes de més de 150 persones i al voltant de 10 associacions de la ciutat.

Les enquestes valoren aspectes com l’aportació de Compromís al govern municipal aquests últims quatre anys, la transparència i la qualitat de la informació que arriba als ciutadans i ciutadanes, la participació ciutadana amb projectes com Ontinyent Participa i quines haurien de ser les prioritats del govern municipal. 

Valorem molt positivament la quantitat i qualitat de les propostes que hem rebut. Moltes propostes interessants que estem estudiant a consciència per a sumar-les al nostre programa. No prometrem res si no ho podem complir. El canvi valencià a Ontinyent és un projecte d’equip: l’equip que Compromís té a Ontinyent.

A la roda de premsa de valoració de les enquestes Joan Gilabert va manifestar que aquestes propostes són el primer pas per a la confecció de programa. Proximament ens reunirem, dins les sectorials esmentzdes, a contrastar amb associacions i ciutadania per a la confecció definitiva del programa. Una nova forma de fer política participativa, compromís és un equip de treball per a les persones que volem portar endavant projectes realitzables”.

Consulta les valoracions de les Enquestes Ciutadanes:

DOCUMENTS COMPROMÍS