El regidor d’esports qualifica de “inaudites” les crítiques als terminis de les reparacions del gimnàs “quan ells ho tenien en un zulo de 10×15 i sense ventilació”

Lamenta “l’obsessió” dels populars en presentar com a deficitari el poliesportiu i avança que a les millores executades se n’afegiran de noves a les properes setmanes

El regidor d’Esports d’Ontinyent, Pepe Pla, ha manifestat que el Govern Municipal “no va a cedir a les pressions del PP per privatitzar el poliesportiu”. Pla ha eixit al pas de  les últimes crítiques del Partit Popular a la gestió del poliesportiu, lamentant “l’obsessió que tenen en donar mala imatge i presentar com a deficitari el poliesportiu amb una intencionalitat molt clara, i és dur-nos pel camí d’altres localitats on governa la dreta i s’ha privatitzat aquest tipus de serveis amb resultats pèsims”, destacava.

El regidor d’esports qualifica de “inaudites” les crítiques als terminis de les reparacions del gimnàs “quan ells ho tenien en un zulo de 10×15 i sense ventilació. Els ciutadans paguen 20 euros a l’any per poder fer ús d’aquest gimnas durant 10 hores al dia tots els dies de l’any, si el que vol és pujar el preus als usuaris per a que siga menys deficitari que ho diguen clarament”, manifestava.

Pla aclaria que per a les obres del sostre del gimnàs “ja està l’informe tècnic a punt, la partida de 6.000 euros pressupostada i l’obra contractada, les obres començaran el dilluns, i si  no van començar ahir va ser per no deixar el bastiment tot el cap de setmana molestant als usuaris”, explicava.poliesportiu-ontinyent

El regidor recordava als populars que als últims mesos s’ha canviat la gespa de les pistes de pàdel, millorat els corredors de les pistes, renovat l’accés al pavelló, i en breu va a pintar-se el trinquet i les pistes de tennis. També s’ha instal·lat un nou tatami a la sala d’arts marcials i una nova moqueta de gimnàstica rítmica, “i no estem fent fotos de tot el que anem fent perquè pensem que no cal, mentre ells estan buscant i rebuscant la manera de projectar una imatge que no s’ajusta en absolut a la realitat del poliesportiu”, afegia.

Pepe Pla manifestava que “Cultura, Sanitat, Benestar Social, Educació o Esports són àrees en les quals no ha de primar el benefici econòmic, sinó els incomptables beneficis directes i indirectes que aporten a la societat i pels quals han de vetllar les administracions publiques. No anem a cedir a les pressions per  disparar els preus del poliesportiu ni per caminar cap a la privatització de l’esport com volen ells, entre altres coses perquè no serà ni molt menys necessari mentre Ontinyent tinga un Govern com l’actual, capaç de reduir en 9 milions d’euros un deute municipal que el PP, que ara vol donar lliçons, va disparar sense control”, concloïa Pepe Pla.