A més de Ximo López i Josep Miquel Moya, l’acte, que se celebrarà el pròxim divendres 28 d’octubre a les 20.00 hores en el parc del Grup Ramón Llin, també comptarà amb la presència de la diputada i el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Graciela Ferrer i Jesús Pla, així com el Director General de Tributs, Rafa Beneyto

Aquest divendres, Compromís per Ontinyent ha donat a conéixer els convidats que participaran en l’acte d’entrega dels XXIV Premis Roure Valencià, que celebrarà la formació valencianista el pròxim divendres 28 d’octubre, a partir de les 20 hores de la vesprada, en el parc del Grup Ramón Llin, en el barri de Sant Rafael. Enguany l’acte comptarà amb la participació del Secretari Autonòmic de Cultura de la Generalitat Valenciana, Ximo López, i el Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, que seran els encarregats d’entregar els guardons al Col·lectiu d’Esportistes Per a la Integració (CEPIVALL) i el grup AUXILI. Així mateix, a l’acte assistiran la diputada Graciela Ferrer, el diputat Jesús Pla, i el Director General Rafa Beneyto.

En paraules del portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, “enguany tenim uns convidats i convidades de luxe per a l’acte d’entrega dels Premis Roure. Poder comptar amb Josep Miquel Moya i Ximo López, càrrecs del Govern Valencià del Botànic de les àrees d’Esports i Cultura, que són els àmbits on fan la seua gran aportació CEPIVALL i AUXILI respectivament, ens permetrà homenatjar com cal als guardonats”.

“També volem agrair a la diputada Graciela Ferrer i el diputat Jesús Pla, així com el Director General i company ontinyentí, Rafa Beneyto, el seu suport i assistència a l’acte. Per a nosaltres és un plaer poder comptar amb la participació de totes i tots ells en aquest acte de reivindicació, homenatge i germanor que celebrarem el pròxim divendres”, ha apuntat Calabuig.

Per la seua banda, la portaveu M. Àngels Moreno ha explicat que “com sempre, també tindrem un sopar per a tancar la jornada, en aquesta ocasió en el Restaurant Aitana. A hores d’ara continua obert el procés d’inscripció, i qualsevol persona que vulga apuntar-se té a la seua disposició un formulari en les nostres xarxes socials. Per a nosaltres és una gran satisfacció vore la resposta de la gent, fent cada any més gran el dia dels Premis Roure Valencià”.

“Dins el caràcter itinerant de l’acte, del qual volem fer partícip a tota la ciutadania d’Ontinyent, enguany hem escollit el parc del Grup Ramón Llin, en el barri de Sant Rafael. Els Premis Roure Valencià són una bona oportunitat per a fer barri, conversar, retrobar-nos i gaudir dels nostres carrers i places. Esperem comptar amb gent del teixit veïnal i el veïnat del barri, per tal que ens acompanyen en aquesta vetllada. A més, també tindrem diferents sorpreses que encara no podem desvetllar”, ha subratllat Moreno.

Des de Compromís per Ontinyent han conclòs “convidant a tota la ciutadania a acompanyar-nos el pròxim divendres 28 d’octubre, a partir de les 20 hores de la vesprada, en l’acte d’entrega dels premis Roure Valencià 2022 al parc del Grup Ramón Llin, així com el posterior sopar de germanor. Junt amb els membres del Col·lectiu d’Esportistes Per a la Integració, CEPIVALL, i el grup AUXILI, els càrrecs convidats, la nostra militància i la ciutadania en general, gaudirem d’una jornada emotiva i festiva”.