La trobada serà el dissabte 19 de febrer a la Sala Gomis d’Ontinyent, i comptarà amb la presència de més de 250 joves d’arreu del País Valencià que debatran el futur de les seues polítiques i escolliran la nova Coordinadora

Ontinyent ha sigut la ciutat escollida per al IV Congrés de JovesPV – Compromís. Aquesta cita, que tindrà lloc el pròxim dissabte 19 de febrer a la Sala Gomis de la capital de la Vall d’Albaida, té com a finalitat repensar i actualitzar el camí i objectius de l’organització de joves de Més Compromís davant el moment polític actual i els reptes futurs. Aquest Congrés vol centrar-se a reforçar els valors del jovent de Més Compromís i donar respostes a les aspiracions i necessitats de la gent jove, que s’ha vist afectada a molts nivells per l’impacte de la pandèmia de la COVID-19.

La trobada comptarà amb una participació de més de 250 persones joves de tot el País Valencià, entre les quals hi haurà presència de regidors i regidores joves de Compromís de molts punts del territori, així com persones militants i no militants de l’organització, ja que la trobada s’ha organitzat oberta a la participació de qualsevol persona.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, i membre de JOVESPV – Compromís, Nico Calabuig, “serà un gran honor acollir a Ontinyent una cita tan important per al present i futur del nostre projecte polític. JovesPV – Compromís és una entitat viva, plena d’idees, i amb ganes de continuar donant resposta als desafiaments, demandes i necessitats que tenim els i les joves del País Valencià. El projecte continua creixent, per tal de donar cabuda als reptes polítics que ens esperen, i representar i defensar els valors del valencianisme, el feminisme, la diversitat, l’ecologisme i la lluita per unes condicions de vida cada dia més dignes per al sector jove de la població, colpejat per la precarietat laboral o la manca d’alternatives d’emancipació”.

“Sens dubte, serà una jornada molt enriquidora, plena de debats i aportacions que sumen, i que demostren que el jovent valencianista i progressista del País Valencià està preparat per a representar les aspiracions i valors de la ciutadania més jove. A més, celebrar una cita com aquesta a Ontinyent demostra una vegada més la importància de la nostra ciutat i de tota la Vall d’Albaida per al projecte polític de Compromís. Els i les joves de la nostra ciutat són un sector de la població tradicionalment oblidat. Per a nosaltres és fonamental que això canvie i totes les accions encaminades a fer-ho possible comptaran amb tot el nostre esforç i dedicació”, ha conclòs Calabuig.