El portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, apuntava que “la trobada ha sigut un èxit d’assistència, amb més de 270 persones participants. Nombrosos referents del partit han volgut acudir a Ontinyent i han fet intervencions molt encoratjadores. Ha sigut un plaer acollir aquesta jornada a la nostra ciutat”

Aquest dissabte se celebrava a la Sala Gomis d’Ontinyent el IV Congrés de JovesPV – Compromís, que congregava més de 270 persones a la ciutat, i culminava amb l’elecció d’Isa Llobell com a Secretària General de l’organització jove de Més Compromís.

L’acte de cloenda del Congrés va comptar amb la participació de diferents càrrecs del partit, com el diputat al Congrés, Joan Baldoví, el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, el Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, la Vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, la Secretària General de Més Compromís i coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, la síndica de Compromís a les Corts, Papi Robles, l’anterior síndic, Fran Ferri, o les diputades i diputats Graciela Ferrer, Nathalie Torres i Jesús Pla.

Així mateix, també van estar presents a la capital de la Vall d’Albaida per participar del Congrés representants de diferents organitzacions joves, com el cas de l’EFAY-European Free Alliance Youth (Europa), el Bloco de Esquerda (Portugal), Galiza Nova (Galícia), Gazte Abertzaleak (País Basc), Mallorca Nova (Illes Balears), Juventudes Andalucistas (Andalusia), Jóvenes Más Madrid (Madrid), Gazteok Bai (Navarra), Joves Ecosocialistes (Catalunya), Jovent Republicà (Catalunya), a més del Consell Valencià de la Joventut o Juventud Verde-EQUO.

En paraules del portaveu de Compromís per Ontinyent, i membre de JovesPV – Compromís, Nico Calabuig, “aquest Congrés que hem acollit a Ontinyent ha sigut un èxit d’assistència, amb més de 270 persones participants, que durant tot el dissabte van estar debatent posicionaments i enriquint les diferents ponències que han quedat aprovades per a organitzar els objectius i reptes presents i futurs de l’organització. JovesPV – Compromís és una organització juvenil important en la política valenciana, amb multitud de regidors i regidores arreu del País Valencià, i volem que seguisca sent-ho, treballant per posar al jovent i les seues necessitats i demandes al centre de l’acció política”.

“Haver comptat amb tantes persones que dediquen el seu esforç i treball diari a millorar la vida de les valencianes i valencians des del Congrés dels Diputats, les Corts Valencianes o la Diputació de València ha sigut molt encoratjador. Cal seguir treballant en els valors del valencianisme polític, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat mediambiental i la diversitat social, que són irrenunciables davant els reptes i emergències que tenim davant, així com la importància del municipalisme com a espai de respostes properes als problemes reals de la gent. Per la nostra banda, treballarem per totes eixes idees i projectes a Ontinyent, per continuar oferint alternatives i noves possibilitats a les persones joves de la nostra ciutat”, concloïa Calabuig.