La regidora de Compromís per Ontinyent va demanar en el Ple “una solució definitiva que permeta cobrir amb conserges tot l’horari lectiu del Centre de Persones Adultes. Ja vam insistir fa sis mesos i no hem vist avanços. L’edifici és municipal i esperem que el regidor d’Educació done solució a un problema que s’està allargant massa temps”

El passat dijous, durant el Ple Ordinari d’octubre, la regidora i portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent, Paloma Alberola, va traslladar un prec al regidor d’Educació, Óscar Borrell, en el qual incidia en la necessitat de buscar una solució definitiva que garantisca la disponibilitat de conserges que realitzen les seues funcions en el Centre de Formació de Persones Adultes de Sant Carles, tant en horari de matí com de vesprada.

En paraules de Paloma Alberola, “en aquest Ple hem reclamat de nou al regidor d’Educació que se centre a solucionar aquesta situació que dificulta la tasca docent del CFPA Sant Carles. El centre té activitat lectiva tant de matí com de vesprada, i per tant, necessita cobrir amb conserges tot aquest horari. S’han anat encadenant programes que incorporen persones de forma temporal, però és urgent buscar una solució definitiva. En els períodes que queden buits entre les diferents incorporacions de personal és el professorat qui ha de realitzar les funcions de conserge, dificultant el treball docent i complicant el normal funcionament de les classes”.

“Fa sis mesos, en concret el passat 29 d’abril, ja vam posar sobre la taula la qüestió, preguntant al regidor d’Educació en el Ple sobre les gestions per a la incorporació d’una persona conserge en el centre en horari de vesprada. El senyor Borrell ens va contestar que aquest fet s’estava solucionant. És la nostra obligació tornar a insistir, ja que no veiem avanços després de mig any. La titularitat de l’edifici és municipal, així que esperem que el regidor d’Educació assumisca la seua responsabilitat i pose solució a un problema que està allargant-se massa temps”, exposava Alberola.