Calabuig ha destacat que “aquesta elecció és molt il·lusionant. Agraïsc a les companyes i companys de Més Compromís que hagen dipositat aquesta confiança en mi. És un nou impuls a la nostra tasca diària per millorar Ontinyent i la Vall d’Albaida”

Aquest passat dissabte tenia lloc a València l’elecció de la Mesa del Consell Nacional de Més Compromís. En aquesta elecció va ser escollit com a Vocal de l’òrgan l’ontinyentí Nico Calabuig, que és regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent i també portaveu comarcal de la formació valencianista. D’ara endavant, Calabuig serà una de les cinc persones que seuran a la taula presidencial del Consell Nacional, màxim òrgan del partit entre congressos format per 230 persones de totes les comarques, entre les quals es troben consellers del Govern Valencià, diputades i diputats, alcaldes i alcaldesses, entre altres càrrecs institucionals i del partit.

L’ontinyentí ha agraït la confiança dipositada en ell des del seu partit a nivell nacional, i ha assenyalat “el suport que suposa aquesta elecció a la tasca que estem fent en aquest temps a Ontinyent. Per a mi és un orgull poder formar part de la direcció de l’òrgan que debatrà i tractarà tots els temes polítics i estratègics rellevants de la nostra formació política”.

Nico Calabuig ha apuntat que “és una gran responsabilitat per a mi, i per al nostre equip d’Ontinyent, poder estar representats en la primera línia del nostre partit a València. Sense dubte, açò ens permetrà afrontar amb més força els reptes que volem treballar a nivell municipal, i visibilitzar i posar sobre la taula la tasca que realitzem dia a dia a casa nostra. Serà una experiència enriquidora, i també exigent, ja que som un partit de govern a la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i nombrosos ajuntaments, i cal seguir treballant per avançar en la millora de la vida dels valencians i valencianes”.

Calabuig també ha volgut felicitar a les companyes i companys Eva Coscollà (València), Pau Ferrando (Benicàssim), Ioana Stimbrean (Oliva) i Mari Carmen Ronda (Benissa), que formen la nova Mesa del Consell Nacional de Més Compromís.

L’elecció de Nico Calabuig ha sigut valorada de forma molt positiva des del grup municipal Compromís per Ontinyent, i entesa com un altre important impuls en aquest inici de curs polític, que ha vingut marcat per la recent presentació de l’Equip de Polítiques Sectorials de Compromís per Ontinyent, una xarxa de persones que treballaran temes, propostes i enfocaments més especialitzats dins l’acció política del grup municipal, i ampliaran la relació i contacte amb les entitats i persones de tots els sectors de la societat.