El regidor de Compromís per Ontinyent ha mantingut una trobada amb el Conseller Rafael Climent en la qual s’ha fet balanç de les inversions de la Conselleria a la ciutat i la comarca, que ascendeixen als 50 milions d’euros entre 2015 i 2019

Aquest dimarts ha tingut lloc a Ontinyent una reunió entre el Conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, i el regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent i portaveu de Compromís per la Vall d’Albaida, Nico Calabuig. La trobada, que s’ha produït després de la reunió mantinguda pel Conseller Climent amb la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, ha servit per a fer balanç de les inversions que Ontinyent i la Vall d’Albaida han rebut de la Conselleria d’Economia en els últims quatre anys, així com valorar els reptes i necessitats econòmiques del nostre territori davant la pandèmia de la COVID-19.

El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha destacat “la ferma implicació i compromís amb Ontinyent i la nostra comarca que ve demostrant des de fa anys la Conselleria d’Economia Sostenible, encapçalada pel nostre company Rafael Climent. Açò es tradueix en què entre els anys 2015 i 2019 s’hagen invertit per part de la Conselleria un total de 49.786.000 euros, vora 50 milions, a la Vall d’Albaida. Les xifres parlen per elles mateixes i demostren eixa aposta per la nostra economia”.

Calabuig ha assenyalat que “aquestes inversions estan enfocades a un ampli ventall d’àmbits essencials per als llocs de treball i la qualitat de vida de les persones, com són l’ocupació, la formació, la inserció laboral, el comerç, la innovació, la millora de polígons, la internacionalització o l’energia, entre altres. En diversos d’aquests àmbits Ontinyent ha rebut importants i nombroses inversions, que han contribuït decisivament a millorar el sector industrial i empresarial de la nostra ciutat. Per això hem volgut traslladar-li el nostre agraïment més sincer al Conseller Climent”.

El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent també ha apuntat que “aquestes xifres s’incrementen més encara si tenim en compte aquest any 2020. La pandèmia de la COVID-19 ha suposat un fort colp per a tota la societat i els sectors productius, però des del primer moment la Conselleria d’Economia s’ha posat mans a l’obra per a desenvolupar línies d’ajudes, així com projectes i iniciatives per a adaptar, reforçar i reconvertir l’activitat econòmica de tot el territori valencià, i concretament d’Ontinyent i la nostra comarca, amb exemples com l’aposta pel clúster sanitari valencià. Aquest treball, unit a la implicació del teixit empresarial, les administracions locals i les treballadores i treballadors, ens ha permés reaccionar davant la paràlisi i afrontar aquest escenari incert a través de la innovació, la relocalització del nostre teixit industrial i l’aposta per les nostres empreses i autònoms”.

“Reiterem el nostre agraïment al Conseller Climent i tot el seu equip, que dia a dia segueixen treballant pel futur de l’economia valenciana, i l’animem a seguir oferint com fins ara tota la seua ajuda i suport a les necessitats i inquietuds dels sectors productius de la nostra comarca”, ha conclòs Calabuig.