Aquest dijous, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha presentat al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent la iniciativa del Grup Municipal per al pròxim Plenari, relativa al compliment de les obres i projectes pendents d’Ontinyent Participa.

Segons ha explicat el regidor Nico Calabuig, “hem presentat aquesta moció perquè no hem rebut cap resposta del Govern municipal a la nostra denúncia dels reiterats incompliments de les obres pendents d’Ontinyent Participa. Considerem que és un tema de gran importància, ja que allò que la gent ha expressat amb la seua participació i els seus vots ha de veure’s realitzat. És això el que dóna valor i rellevància a la participació ciutadana”.

La moció, que ja va ser anunciada en la roda de premsa d’aquest dimecres, planteja, a més del compliment de les obres pendents, una sèrie de propostes enfocades a millorar quantitativament i qualitativament la participació ciutadana que implica aquest programa.

“Demanem el vot favorable de tot el Plenari a aquesta proposta, per reafirmar la voluntat de totes les forces polítiques en el compliment d’allò que el poble d’Ontinyent ha manat”, ha conclòs Calabuig.