La ciutat ha rebut una subvenció de 363.059,29 euros dins de la tercera edició de “Avalem Joves Plus” del Govern Valencià del Botànic

29 joves desocupades treballaran a Ontinyent gràcies a la iniciativa “Avalem Joves Plus” de la Generalitat Valenciana que ja compta amb la seua tercera edició. Es tracta dels programes EMCUJU i EMPUJU que estan finançats amb fons europeus i autonòmics i que el consistori complementarà amb altres 282.370,65€.

El regidor i la regidora de Compromís per Ontinyent Nico Calabuig i Paloma Alberola van coincidir en destacar “l’aposta del Govern Valencià per donar impuls a l’economia dels nostres pobles potenciant, en aquest cas, la inserció laboral dels més joves”.

El Secretari d’Ocupació de la Generalitat i company de Compromís, Enric Nomdedéu ha recordat en diverses ocasions que “el problema de la desocupació entre els joves és un dels principals reptes que enfronta el nostre país, ja que, tot i que durant aquests últims anys el nombre de persones aturades menors de 30 anys s’ha reduït, les xifres de desocupació continuen sent preocupants”.

El procés de selecció per a aquests dos programes es realitza a través de LABORA, que serà qui proporcione el llistat de les candidates i els candidats als diferents llocs de treball. En tots els casos, les aspirants i els aspirants han de ser menors de trenta anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Des de Compromís per Ontinyent, la regidora Alberola i el regidor de Compromís i portaveu Calabuig han manifestat que “una vegada més queda demostrat el compromís del Govern Valencià amb l’impuls d’una economia al servei de les persones, que als nostres pobles i comarques siga capaç de generar llocs de treball dignes i potenciar la tant necessària inserció laboral de la gent més jove que vol construir projectes de futur en els seus pobles”.

Aquesta tercera edició del “Avalem Joves Plus” contribuirà decisivament “al reforç de l’experiència laboral dels joves i obrirà més oportunitats de cara al futur” sentenciaven Alberola i Calabuig.