Compromís per Ontinyent ha celebrat el seu acte central de campanya, en què han participat la líder de la coalició, Mónica Oltra i el diputat en les Corts Jesús Pla per a donar suport a la candidatura a l’alcaldia de Nicolau Calabuig.

Calabuig ha assegurat que són l’única força política que té connexió directa amb la Generalitat. “Sols Compromís per Ontinyent pot garantir un govern municipal aliat amb les polítiques progressistes que es faran des del pròxim govern del Botànic”, ha manifestat.

En aquest sentit també s’ha pronunciat Mónica Oltra, qui ha destacat que és molt important ser decisius també en els governs municipals. “A nosaltres no ens agrada competir, pensem que les institucions estan per a dialogar, per a col·laborar, governe qui governe”, ha afegit la co-portaveu de Compromís.

Per la seua banda, la número 2 de la candidatura i portaveu local del BLOC – Compromís per Ontinyent, Paloma Alberola, va assenyalar que  “a Compromís ens prenem la política seriosament, perquè realment la considerem una eina per transformar la societat, i no un mitjà per aconseguir metes personals. Per això, la nostra manera de fer es basa en traslladar la voluntat i les demandes de la ciutadania de baix cap a dalt, a través de les diferents institucions: començant per l’Ajuntament, seguint per la Diputació, fins arribar a la Generalitat. Sabem que eixa tasca representa una gran responsabilitat, i tenim clar que treballarem pel bé de tota la ciutadania d’Ontinyent.”

La recuperació econòmica per a dones en l’atur de llarga duració i una ciutat justa i sostenible són els eixos del programa electoral de Compromís per Ontinyent.