A l’acte, que serà presentat per la mestra Mara Vicent, hi intervindran el candidat a les Corts Jesús Pla, la candidata al Senat Dolors Pérez, les candidates d’Ontinyent Paloma Alberola i Helena Gandia i, finalment, el candidat a l’alcaldia Nico Calabuig

El proper dijous 11 d’abril a les 19.30, el pati del Palau de la Vila d’Ontinyent acollirà la presentació de la candidatura completa de Compromís per Ontinyent per a les eleccions municipals del 26 de maig. Una candidatura en la qual els 12 primers llocs van estar escollits per les més de 800 ciutadanes i ciutadans d’Ontinyent que es van inscriure per participar en les primàries obertes de Compromís, i la composició completa de la qual va estar ratificada per unanimitat en l’Assemblea Local celebrada per la militància el darrer dissabte dia 6 d’abril.

En paraules del candidat a l’alcaldia Nico Calabuig, “a poc a poc, hem anat donant a conèixer alguns noms que formen part de la nostra candidatura, un equip de gent que prové dels diversos àmbits socials de la nostra ciutat i que per tant és ben coneixedora de la realitat d’Ontinyent. Ara, donarem a conèixer la totalitat d’un equip de persones IMPARABLES per impulsar avant Ontinyent des del govern del nostre ajuntament”.

Des del col·lectiu destacaven que “es tracta d’un equip divers, liderat per gent jove amb l’alcaldable Nico Calabuig al capdavant, però amb la veu de l’experiència molt present. D’això en parlarem a l’acte de dijous amb Paloma Alberola, número 2 de la llista; Helena Gandia, candidata independent de la llista; Jesús Pla, candidat a les Corts Valencianes; i Dolors Pérez, candidata al Senat”.

Un acte que també servirà per donar el tret d’eixida definitiu a la campanya electoral de les eleccions valencianes i generals del proper 28 d’abril, ja que posteriorment a la presentació de la candidatura, se celebrarà un sopar de germanor en un restaurant de la ciutat prèvia confirmació d’assistència, per anar totes i tots junts a l’enganxada oficial de cartells i tradicional inici de la campanya que tindrà lloc al Parc Mestre Ferrero.