Els candidats i candidates a les primàries a la llista de Compromís per Ontinyent es presenten en públic aquest divendres

Compromís celebra aquest divendres 22 de febrer a les 19.30 a la seu de la coalició a Ontinyent un acte obert de presentació de candidatures a les primàries obertes a l’alcaldia d’Ontinyent i la llista de Compromís per a les eleccions municipals del 26 de maig.

En l’acte els candidats i candidates a la llista de Compromís per Ontinyent faran una breu presentació de la seua candidatura, i els dos candidats a l’alcaldia d’Ontinyent per Compromís, disposaran de més temps per adreçar-se al públic. Tot seguit s’obrirà un torn de paraula en què els i les assistents podran preguntar tot allò que consideren oportú a les persones candidates.

Des de Compromís esperen que “l’acte esdevinga una conversa engrescadora en què les persones candidates i el públic assistent intercanvien impressions i projectes de futur per a Ontinyent.”

La formació valencianista vol recordar que “a les primàries locals, a més de les persones militants i simpatitzants del col·lectiu, pot votar tota la ciutadania d’Ontinyent major de 16 anys que manifeste compartir els valors de Compromís prèvia inscripció en la web primaries.compromis.net fins l’1 de març.”

Respecte les votacions, “es podrà votar per internet des del 6 fins al 8 de març o de manera presencial el dissabte 9 de març en la mesa electoral que estarà situada en la seu de la coalició al Carrer Major. En el procés de primàries per a la candidatura de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent hi haurà dues votacions separades. Per un banda es podrà triar el candidat a l’alcaldia d’Ontinyent i per altra banda s’ordenaran el candidats a la resta de la llista.”

Arxivat en: Primàries 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *