Compromís pregunta quan s’acaben les obres de la passarel·la d’accés a l’IES l’Estació

En setembre Compromís ja vam fer la pregunta i el Govern Municipal va contestar que “les obres de la passarel·la està previst que finalitzen la propera setmana, a finals de la qual la mateixa es podrà obrir per al seu ús”.

Compromís en un comunicat del 12 de setembre de 2018 va denunciar la situació de la passarel·la de l’IES L’Estació. Segons fonts municipals, d’una nota de premsa publicada el 30 de juliol de 2018, “l’actuació prevista (en la passarel·la sobre la CV-81) en esta banda té un pressupost de licitació de 65.000 euros, i està previst que estiga a punt abans del 17 de setembre, a l’igual que la part que executa la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.”

Des de la regidoria de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent van contestar, als mitjans de comunicació, que “l’empresa constructora contractada per la Conselleria ha comunicat a l’Ajuntament que les obres de la passarel·la està previst que finalitzen la propera setmana, a finals de la qual la mateixa es podrà obrir per al seu ús”.

A hores d’ara, 12 de novembre, dos mesos després, encara no hi ha accés a la passarel·la sobre la rotonda de la CV-81 d’accés a l’IES de l’Estació, al Cementeri, a l’Estació de Renfe i als veïns i veïnes de la zona.

Des del Grup Municipal Compromís hem fet, per registre d’entrada, les següents preguntes al Govern Socialista d’Ontinyent: Quan s’acabaran les obres, d’una rotonda que aparentment sembla acabada, i que encara no dona accés per la passarel·la peatonal? Quan podrà tindre accés l’alumnat de l’IES, els veïns i veïnes de les casetes i els usuaris en general tant de l’Estació de Renfe o del Cementeri?

Arxivat en: Medi Ambient i Territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *