Compromís per Ontinyent, punt i seguit

En primer lloc, vull desitjar-li públicament el millor per la nostra companya Silvia Ureña, que ha deixat recentment el seu lloc de regidora al nostre Grup Municipal. Dit això, com a nou portaveu de Compromís, vull enviar un missatge de tranquil·litat a les ontinyentines i ontinyentins parafrasejant allò de “una crisi és una oportunitat”, i en el nostre cas és una oportunitat per molts motius.

En primer lloc perquè encara ens queda pràcticament un any per a les eleccions de maig de 2019, això vol dir que tenim temps de sobra per organitzar i coordinar les diferents àrees de cara eleccions.

En segon lloc perquè tenim un equip que barreja moltes fortaleses, com ara la il·lusió, i la joventut així com la preparació, combinades amb la experiència i la trajectòria de la gent més veterana del partit, a banda de ara més que mai, el convenciment, la necessitat i la il·lusió per conformar una llista il·lusionant de cara a la propera cita electoral municipal.

En tercer lloc tenim l’espill del Govern del Botànic que fa vorer clarament a tota la ciutadania les accions polítiques que porta Compromís endavant quan està governant, tant al País Valencià com amb el municipis, i no hi ha millor exemple que la passada legislatura a la capital de la comarca, on Compromís va deixar la seua empremta en totes les regidories que va gestionar, com ara medi ambient, educació, joventut, esports o hisenda, reactivant la ciutat amb polítiques per a les persones, amb bones idees i el compromís per una gestió responsable, destacant per exemple la reducció del deute a fites històriques en només quatre anys.

Ara és moment de mirar endavant, de deixar el passat enrere quedant-se en el millor i oblidant el pitjor, no podem permetre’s perdre més temps ni més energies, cal lluitar totes i tots junts per un Ontinyent millor, per una ciutat per a les persones, dinàmica, integradora, amb oportunitats per a tot el ventall de ciutadanes i ciutadans que componen la nostra estimada terreta.

Compromís per Ontinyent renaix i segueix lluitant com l’au Fènix, per responsabilitat, per convenciment, pel valencianisme, per l’ecologisme i per la veu de la esquerra política.

Vicent Xavier Vila i Mas,
portaveu del Grup Municipal Compromís

Arxivat en: GPM Compromís per Ontinyent, Opinió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *