Totes les escoles públiques d’Ontinyent comptaran el curs vinent amb aules de dos anys

Sílvia Urenya: “L’aposta per l’educació pública de la Conselleria d’Educació és clara i decidida”

La proposta inicial d’arranjament escolar presentada per la Conselleria d’Educació contempla que les escoles públiques Carmelo Ripoll i Lluís Vives d’Ontinyent tindran també aules de dos anys el curs vinent.

D’aquesta manera, a partir del proper curs, totes les escoles públiques d’Ontinyent comptaran amb aules de dos anys.

Segons informa Vilaweb, el Consell Escolar Municipal ha debatut aquest dimarts la proposta de conselleria, i ha aprovat la presentació de dues al·legacions: una per tal que quede sense efecte la redistribució proposada per al CEIP Bonavista en primària, que planteja la fusió de dues aules en una; i l’altra perquè una de les aules habilitades a l’escola Martínez Valls siga de catàleg definitiu. Aquesta darrera petició s’ha vist confirmada encara aquest mateix dimarts, segons una notificació del director general de Política Educativa, Jaume Fullana, en què confirma la condició de catalogades de totes les aules de l’escola Martínez Valls.

El passat mes de juny al programa Bon Dia de Televisió Comarcal van entrevistar al conseller d’Educació Vicent Marzà i es va celebrar un debat sobre polítiques educatives amb la portaveu i regidora de Compromís per Ontinyent Sílvia Urenya.

La nostra portaveu va preguntar al conseller d’Educació sobre les aules de 2-3 anys:

“A Ontinyent el proper curs tindrem noves aules de 2-3 anys a centres públics, i per això des d’ací vull aprofitar per donar-li les gràcies al conseller de part de la comunitat educativa i del poble en general”

La pregunta és: Quin és l’objectiu de Conselleria en l’aposta per obrir aules de 2-3 anys?”

Ací pots veure l’entrevista completa al conseller a Televisió Comarcal.

Arxivat en: Educació, Cultura i Esport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *