JovesPV – Compromís per Ontinyent celebrarà el seu Congrés Local el proper dijous 29 de març

Les joventuts valencianistes de la capital de la Vall d’Albaida reflexionaran sobre el futur de la ciutat, analitzaran la seua evolució en els darrers cinc anys i escolliran portaveu local

JovesPV-Compromís per Ontinyent ha anunciat en un comunicat de premsa que este dijous dia 29 de març celebrarà el seu Congrés Local, una cita important de cara a la preparació de les properes eleccions municipals de 2019.

En este Congrés, el col·lectiu local de l’organització política unitària i assembleària del jovent valencianista, d’esquerres, feminista i ecologista reflexionarà al voltant del futur d’Ontinyent, la situació política i social de la ciutat així com les alternatives amb què compta la joventut ontinyentina i la població en general en els àmbits del benestar, l’ocupació, la participació democràtica i regeneració política o la mobilitat, i quina estratègia seguir per tal de fer possibles eixes propostes polítiques progressistes des d’una òptica innovadora i positiva.

De la mateixa manera, les joventuts valencianistes analitzaran la seua evolució com a col·lectiu polític jove, el seu progrés numèric i el seu paper tant dintre de Compromís com de cara a la societat ontinyentina, i procediran a escollir portaveu local per als propers dos anys, una responsabilitat que des dels inicis del projecte a l’any 2013 ocupa Nico Calabuig i Serna, qui ja ha anunciat la seua voluntat de presentar-se a la reelecció.

De moment, no hi ha cap altra candidatura. En qualsevol cas, el termini de presentació de candidatures és obert fins el dia del congrés a la mateixa hora de l’elecció i, des de JovesPV-Compromís destacaven que “per a nosaltres, estes cites sempre són importants per tal de posar totes les opinions i tota la intel·ligència col·lectiva en comú i escollir democràticament el camí a seguir, amb la finalitat de donar les millors respostes als problemes i aspiracions de la gent jove en la ciutat que tant estimem”.

Arxivat en: Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *