Les joventuts valencianistes de la capital de la Vall d’Albaida reflexionaran sobre el futur de la ciutat, analitzaran la seua evolució en els darrers cinc anys i escolliran portaveu local

JovesPV-Compromís per Ontinyent ha anunciat en un comunicat de premsa que este dijous dia 29 de març celebrarà el seu Congrés Local, una cita important de cara a la preparació de les properes eleccions municipals de 2019.

En este Congrés, el col·lectiu local de l’organització política unitària i assembleària del jovent valencianista, d’esquerres, feminista i ecologista reflexionarà al voltant del futur d’Ontinyent, la situació política i social de la ciutat així com les alternatives amb què compta la joventut ontinyentina i la població en general en els àmbits del benestar, l’ocupació, la participació democràtica i regeneració política o la mobilitat, i quina estratègia seguir per tal de fer possibles eixes propostes polítiques progressistes des d’una òptica innovadora i positiva.

De la mateixa manera, les joventuts valencianistes analitzaran la seua evolució com a col·lectiu polític jove, el seu progrés numèric i el seu paper tant dintre de Compromís com de cara a la societat ontinyentina, i procediran a escollir portaveu local per als propers dos anys, una responsabilitat que des dels inicis del projecte a l’any 2013 ocupa Nico Calabuig i Serna, qui ja ha anunciat la seua voluntat de presentar-se a la reelecció.

De moment, no hi ha cap altra candidatura. En qualsevol cas, el termini de presentació de candidatures és obert fins el dia del congrés a la mateixa hora de l’elecció i, des de JovesPV-Compromís destacaven que “per a nosaltres, estes cites sempre són importants per tal de posar totes les opinions i tota la intel·ligència col·lectiva en comú i escollir democràticament el camí a seguir, amb la finalitat de donar les millors respostes als problemes i aspiracions de la gent jove en la ciutat que tant estimem”.