El proper divendres 16 de febrer a les 20.00 tindrà lloc al Bar Punt Gomis d’Ontinyent la presentació comarcal del llibre ‘Joan Baldoví: En clau valenciana’ de Salvador Vendrell. Un acte obert a la ciutadania en què intervindran el mateix autor del llibre i el seu protagonista, junt amb la coportaveu de Compromís i olleriana, Àgueda Micó, i el nostre portaveu comarcal, l’ontinyentí Nico Calabuig.

El llibre és una biografia del nostre portaveu de Compromís Congrés, Joan Baldoví, el polític millor valorat per la ciutadania de tot l’Estat, per la seua defensa dels drets i el benestar de totes les persones, i un dels líders més estimats per totes les valencianes i els valencians, per la seua defensa dels interessos del nostre poble a Madrid.

El portaveu Nicolau Calabuig ha manifestat que “des de Compromís per la Vall d’Albaida sempre hem treballat en la filosofia d’apropar els nostres representants a la ciutadania. D’aquesta manera, podem recollir millor les demandes i necessitats de la gent per traslladar-les a les institucions i, de la mateixa manera, els nostres representants poden explicar de tu a tu el seu treball per millorar la nostra societat”.

A més, “quan des de l’equip de Baldoví ens van proposar realitzar la presentació comarcal del llibre a Ontinyent, no ens ho vam pensar dues vegades. Tindre entre nosaltres una persona honesta com Baldoví, que representa la veu dels valencians i valencianes a Madrid en defensa de valors com el progrés, la dignitat humana i la sostenibilitat és un plaer, més encara quan es tracta del polític millor valorat del Congrés”.