Una discussió entre un agent de la policia local i un membre del gabinet d’alcaldia el passat divendres 8 d’abril ha tingut com a conseqüència, presumptament, l’eliminació de l’aparcament reservat per a la policia local a la plaça de l’Ajuntament

Segons les declaracions que un veí ha fet a Compromís, el passat divendres 8 d’abril a la plaça de l’ajuntament de la nostra ciutat un agent de la policia local va cridar l’atenció a un membre del gabinet d’alcaldia -ara membre del gabinet de presidència de Diputació- per estar aparcat en zona reservada per a la policia local. Sembla que la resposta va estar contundent i aquest dilluns ja no existia la zona d’aparcament reservat per a la policia local a la plaça de l’ajuntament, a escassos metres de les dependències dels agents de la policia local.

El ciutadà que ens ha facilitat la informació no vol facilitar el seu nom, així com tampoc els agents de la policia local amb qui hem contrastat la informació a nivell no oficial.

Com a grup polític municipal, hem preguntat per registre d’entrada a l’equip del govern municipal què ha motivat aquesta decisió. Considerem que la motivació de les decisions de l’equip de govern ha de ser sempre la millora dels serveis que afecten la vida dels ciutadans i ciutadanes, i mai cap pressumpte abús d’autoritat.

Considerem que, lluny de ser una millora, aquest canvi afecta directament la qualitat del servei de les patrulles operatives de la policia local en la resposta immediata, per això ni l’entenem ni entenem la rapidesa de decisió i execució.

Demanem al govern municipal que clarifique les causes d’aquest canvi de zona d’aparcament de la policia local.