Ja estan a la venda els 1.500 dorsals solidaris per participar a la tradicional cursa Sant Silvestre de la ciutat, que enguany recaptarà fons per al suport als malalts d’Alzheimer a través de l’associació AFAO

Els dorsals, que tenen un preu d’un euro que es destinarà íntegrament a AFAO, correran a càrrec dels patrocinadors, l’empresa Públika i la Capitania Benimerins 2015, en representació dels quals Andreu Gramage, Laura Gramage i Paco Penadés lliuraven el dorsal número 1 a l’alcalde en presencia del regidor d’Esports, Pepe Pla. Els dorsals es poden adquirir a Deportes Rull, Tenda KM42, el poliesportiu i la piscina coberta. La cursa, organitzada per la regidoria conjuntament amb els clubs d’atletisme locals, tindrà lloc el dimarts 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores, al seu recorregut habitual amb punt de partida a la Plaça Major. La iniciativa de suport a AFAO es realitza en un any al que Ontinyent ha estat declarada com a Ciutat Solidària amb l’Alzheimer.

“Creiem que és una associació que s’ho mereix per tota la feina que està fent, com altres associacions, però aquest any hem pensat en ells”, ha explicat Pepe Pla, regidor d’Esports. Amb aquesta iniciativa refermem el nostre compromís per una ciutat més solidària i més saludable, promocionant la pràctica d’esport i millorant la vida dels malalts i dels seus familiars.

AFAO brinda als seus 120 usuaris serveis de diversos tipus, com tallers de memòria, centre de dia i ajuda domiciliària. “Per això, aquestes ajudes ens venen molt bé”, ha expressat José Ignacio Terol, que ha explicat que la festa esportiva i solidària és “molt important” per tal de “sensibilitzar al poble en la necessitat de solidaritat amb aquest tipus d’associacions”. La cursa, organitzada per la regidoria conjuntament amb els clubs d’atletisme locals, tindrà lloc el dimarts 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores, al seu recorregut habitual amb punt de partida a la Plaça Major. Pepe Pla ha convidat a la ciutadania a “reservar-se el dia 30 de desembre per a participar en la sant silvestre, tant econòmicament, a favor de l’associació, com per a fer esport en un dia tan assenyalat”, ha explicat.santsilvestre

“Esperem que siga més multitudinària que l’any passat on varem tindre una inscripció d’uns 1.300 corredors, més que res perquè és benèfic”, ha manifestat el regidor.

Aquesta iniciativa de suport a AFAO coincideix amb la resolució que va prendre el Govern de la ciutat, amb la qual Ontinyent quedava declarada com a Ciutat Solidària amb l’Alzheimer.