Les votacions seran a la seu el divendres 12 de 18:00 a 21:00 de la vesprada i el dissabte 13 de 10:00 a 13:00 del matí

Per primera vegada a Ontinyent es van a realitzar unes primàries que van a permetre als veïns i veïnes de la capital de la Vall d’Albaida poder triar a una part dels seus representants que aspiren a governar l’ajuntament de la ciutat.

Les primàries han d’entendre’s com una plataforma ciutadana on qualsevol veí o veïna pot apuntar​-se i ​ triar els seus representants o ser triat per exercir eixa funció.

Des de Compromís estem convençuts que paga la pena participar en les eleccions primàries d’un partit polític, que la democràcia és alguna cosa més votar cada 4 anys. Si creus en la igualtat d’oportunitats de tots, en l’educació, en la sanitat universal, en les persones en definitiva, creus en Compromís, i tens el dret a triar.

Des de l’executiva de Compromís, s’ha volgut destacar i reconèixer l’esforç dels 7 candidats que s’han inscrit a les primàries locals, Joan Gilabert, Fran Quesada, Elvira Tortosa, Silvia Urenya, Vicent Egea, Lídia Chàfer i Vicent Xavier Vila, així com agrair l’interés de les vora 300 persones que finalment participaran amb el seu vot en la tria de candidats i candidates.CANDIDATS PRIMARIES