Amb el títol “Conversa amb els candidats i candidates de les primàries de Compromís per Ontinyent” es va presentar als 7 candidats per la llista

El passat divendres 5 de desembre a les 20h a la seu de Compromís per Ontinyent va tindre lloc l’acte central de la campanya de les primàries de Compromís.

Els candidats i candidates van presentar les seues candidatures, tant Joan Gilabert per a cap de llista, com Vicent Xavier Vila, Fran Quesada, Lídia Chàfer, Silvia Ureña, Elvira Tortosa i Vicent Egea per a la resta de la llista, en un espai de 5 minuts per candidat, i tot seguit es va obrir un torn de paraula en què els i les assistents van poder preguntar tot allò que considerar oportú.

Al cap davall, l’acte va esdevindre una conversa engrescadora en què candidats, candidates i públic assistent van intercanviar en una ambient cordial, impressions i projectes de futur per a Ontinyent.

Temes com projectes per a la nova legislatura, el nou programa per al 2015 o el fet de tindre moltes dones com a candidates van ser motiu de conversa i de debat a l’assemblea, que va servir per intercanviar impressions, idees, punts de vista i fins consells.

En finalitzar l’acte, van sopar tots junts, i van poder seguir la conversa més destesament.6. PRIMÀRIES