elvira tortosa 2Gràcies per dedicar-me uns minuts. Sóc Elvira Tortosa Ballester, jove, educadora social aturada i sobre tot mare. Actualment participe a COMPROMÍS per Ontinyent com a Secretària Local del col·lectiu. Em dirigisc a tu amb la intenció d’encoratjar-te a participar a un dels processos participatius més importants que hem realitzat mai a COMPROMÍS, a elegir les candidates i candidats que formaran part de la llista de COMPROMÍS per Ontinyent per a les properes eleccions locals de maig. Així mateix, et faig arribar la meua intenció de formar part de la llista i poder aportar a la nostra ciutat un canvi de model no només polític, sinó també social i econòmic. Un canvi que necessita tant Ontinyent com el País Valencià i del qual a COMPROMÍS volem ser partícips.

Amb 29 anys, soc una de tantes i tants joves d’Ontinyent que busquem sense resposta un treball just, que ens permeta vorer horitzons de futur, ens faça sentir-nos realitzats i ens ajude a tindre una vida digna. Em sent afortunada perquè, amb molta ajuda de la gent que m’envolta, he sigut capaç de criar el meu fill des de que va nàixer fa dos anys. Però no vaig a resignar-me ni a quedar-me de braços creuats metre les esferes polítiques i econòmiques devasten el meu futur i el del meu fill. Per això m’implique en política, una paraula que malauradament no agrada, però és una paraula que el poble hem de recuperar. Les persones que vivim al món real, les persones com tu i com jo, hem de tenir la capacitat de canviar esta situació, i això també implica treballar des dels ajuntaments, apostar per polítiques socials, d’impuls d’una economia productiva i sostenible, polítiques que avantposen els interessos de les persones per damunt dels interessos de les elits, polítiques de defensa del medi ambient i del nostre territori, polítiques que impulsen la joventut i ens faciliten l’accés a llocs de treball.

Vull tindre un lloc de treball digne; vull que els nostres fills tinguen accés a una educació inclusiva, pública i en valencià; vull que els centres socials siguen públics i els usuaris tinguen un servei i una atenció justa; vull poder decidir sobre el meu futur; vull un Ontinyent multicultural; vull un Ajuntament on la transparència i la democràcia participativa siguen valors fonamentals, vull una ciutat amb futur.
Per tot això i molt més t’anime a participar en política, política de baix cap a dalt, feta del poble i per al poble, i et demane el teu vot a les primàries de COMPROMÍS per Ontinyent per a formar part d’una llista forta que entrarem a l’Ajuntament amb les ganes de seguir canviant les coses, de seguir treballant per a la ciutadania i pel bé comú.

Juntes i junts serem capaços de canviar el nostre futur i el futur dels nostres fills.