“Tu eres el meu Compromís”

Hola, sóc Francesc Xavier Quesada Ferre, actualment regidor de Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent i regidor de sostenibilitat, enllumenat, fem, aigües i agricultura. Per segona vegada em presente a la llista de Compromís per tal d’encapçalar el projecte en 2015. Si la primera vegada que ho vaig fer partia amb la il·lusió d’encapçalar un projecte renovador i de canvi de la política local, aquesta vegada ho faig amb la convicció de què encara queden moltes coses a fer no sols a nivell local, sinó a nivell de país. Per això, em propose continuar.

Des de sempre he treballat en organitzacions cíviques en defensa del medi ambient i vaig decidir entrar en política, perquè era la forma directa de canviar les coses. Volia ser part de la veu. Ara amb l’experiència que he guanyat sé que les coses costen de canviar, però també sé que treballant amb organitzacions i persones que volen canviar les coses, és possible. Vull continuar sent la veu.

Et propose que confies en mi per continuar canviant les coses, que tu sigues el motor del canvi i que jo siga qui puga dur a terme els projectes necessaris que tu creus que milloraran la nostra societat. M’oferisc com a intermediari entre tu i les institucions, com enllaç per fer possibles els projectes que estan canviant Ontinyent i el nostre país. Sé que la política és molt dura i que desgasta les persones amb principis, però he decidit que si tu em dones el teu suport, treballaré junt a tu per donar-li a aquesta terra, la dignitat que es mereix. Eixe és el meu Compromís.