Recollim el premi lliurat pel Registre Professional de Tenis que reconeix l’Ajuntament d’Ontinyent com a Millor Institució

L’Ajuntament d10649897_980398278653753_4629999156553315004_n’Ontinyent ha estat guardonada com a “Millor Institució RPT 2014” als premis que el Registre Professional de Tenis lliurava el passat dissabte al marc dels actes de celebració del seu 25 aniversari, coincidint amb la celebració del València Open 500. El regidor d’Esports, Pepe Pla, i Manuel Cuesta, de Serveis Municipals, acompanyats pel director de l’escola municipal de tennis, Manuel Salvador, acudien el passat dissabte a València a recollir un guardó que reconeix la contribució de l’Ajuntament “al desenvolupament e integració social a través del tennis”, al marc d’un acte que també reconeixia, entre d’altres, al tennista Nicolás Almagro.

El RPT és una entitat de caràcter internacional dedicada a oferir programes educatius, certificació internacional i serveis integrals a professionals de l’ensenyança de tennis Aquesta és la primera vegada que atorga aquest reconeixement a un ajuntament als seus 25 anys d’història (altres anys les institucions premiades han estat grans empreses com SEAT, o federacions autonòmiques de tennis, com la catalana o la andalusa).

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, ha qualificat aquesta distinció com a “un autèntic orgull que ens encoratja a seguir treballant per l’esport i perquè es reconega la tasca dels nostres esportistes”. Pla ha tingut especials paraules d’agraïment per al director de l’escola municipal de tennis, Manuel Salvador, i el seu equip “per la seua tasca que ha estat vital per obtenir aquest reconeixement que ens ompli d’emoció. A més a més, ha estat un plaer compartir aquest acte amb grans professionals com Nico Almagro i l’ex-tennista Mariam Ramon, a més d’altres personalitats i clubs de l’Estat espanyol”.

Per la seua part, Salvador s’ha mostrat molt “orgullós pel fet que l’Ajuntament obtinga un premi com aquest” i ha valorat molt positivament la tasca de l’Ajuntament d’Ontinyent.

tennis4

Arxivat en: Educació, Cultura i Esport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *