200 persones es concentren a Ontinyent per reclamar l’eradicació de la pobresa

Al voltant de 200 persones es concentraren el passat divendres a la Plaça de l’Ajuntament d’Ontinyent per recolzar la celebració del Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa. A l’acte van estar presents regidors de PSPV-PSOE, Compromís i EUPV, membres del Consell de Cooperació i Solidaritat i del Consell de Benestar Social, representants de la totalitat dels centres educatius del municipi i població en general.

La concentració, a la qual es va llegir un manifest elaborat a nivell estatal, servia com a colofó a les activitats organitzades per primera volta a Ontinyent al marc de la campanya “Pobresa Zero”, organitzada des dels consells de Cooperació i Solidaritat i de Benestar Social, que incloïa activitats de sensibilització dels alumnes dels centres educatius, xerrades, concentracions i la col·locació d’una gran pancarta a la façana de l’Ajuntament Vell durant tota la setmana.

Des de la Regidoria de Política Social, es destacava que allò que s’ha pretès amb esta iniciativa és “reconèixer l’esforç i la lluita de les persones que viuen en la pobresa, així com conscienciar i denunciar les causes que la produeixen”.

Arxivat en: Llibertat i Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *