Les Escoles Esportives Municipals d’Ontinyent han obert el termini per a la inscripció en les seues diferents modalitats, que enguany compten amb una gran oferta esportiva conformada per les disciplines d’atletisme, natació, handbol, ciclisme, gimnàstica rítmica, kung fu, tennis taula, vòlei, bàsquet, futbol, judo, pilota, escacs, triatló i tennis. Les escoles es desenvoluparan al poliesportiu, la majoria, i també als Col·legis Públics Carmelo Ripoll i Martínez Valls, el Centre Comercial El Teler o els Camps de Futbol de la Purísima.

Totes les activitats de les Escoles Esportives estan adreçades a xiquets i joves d’entre 6 i 16 anys d’edat, que podran participar d’elles durant els mesos d’octubre a juny en diferents horaris i dies, en funció de l’edat i l’activitat. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava “l’ampli ventall d’opcions de que disposen els nostres joves, per facilitar que s’animen a practicar alguna disciplina i evitar el sedentarisme”.

Estes escoles es porten a terme en col·laboració amb els clubs esportius locals, els quals aporten el personal tècnic per a impartir les classes mitjançant un conveni de col·laboració pel qual es comprometen a impartir les classes i són contraprestats, tan econòmicament com amb material o amb facilitats per a l’ús de les instal·lacions. Per a inscriure’s cal abonar una inscripció a l’Ajuntament mitjançant un full que es pot arreplegar al Poliesportiu i que una vegada fet l’ingrés caldrà lliurar al monitor de l’activitat.

Pepe Pla agraïa el treball de tots els clubs, persones i monitors que s’impliquen “per a que les nostres escoles siguen de les més grans”, animant als pares i mares “a apuntar els seus fills i filles, ja que la pràctica esportiva és un element de millora de la salut i les relacions socials dels nostres joves, una font de bons hàbits per a la ciutadania del futur que hem de fomentar”, concloïa el regidor.