L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut el reconeixement de Millor Institució RPT 2014 del Registro Profesional de Tenis (RPT) gràcies a l’escola municipal de tennis, per “la seua contribució al desenvolupament e integració social a través del tennis”. El RPT és una entitat de caràcter internacional dedicada a oferir programes educatius, certificació internacional i serveis integrals a professionals de l’ensenyança de tennis Aquesta és la primera vegada que atorga aquest reconeixement a un ajuntament, ja que altres anys les institucions premiades han sigut grans empreses, com SEAT, o federacions autonòmiques de tennis, com la catalana o la andalusa.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, ha qualificat aquesta distinció com a “un privilegi que ens encoratja a seguir treballant per l’esport i perquè es reconega la tasca dels nostres esportistes”. Pla ha tingut especials paraules d’agraïment per al director de l’escola municipal de tennis, Manuel Salvador, i el seu equip “per la seua tasca que ha estat vital per obtenir aquest reconeixement que ens ompli d’emoció”. Per la seua part, Salvador s’ha mostrat molt “orgullós pel fet que l’Ajuntament obtinga un premi com aquest” i ha valorat molt positivament la tasca que fa la Regidoria d’Esports.