La mesa electoral d’Ontinyent, estarà a la seu divendres 21, al Carrer Maians 23, en horari de 16h a 21h

450 persones estant cridades a votar a les primàries de Compromís a les eleccions europees

El portaveu comarcal Joan Gilabert afirmava que: “la bona resposta de la ciutadania a la nostra crida, en apuntar-se al procés de primàries, ens fa afrontar amb més il·lusió aquest procés innovador i plenament democràtic”.

Aquesta setmana Compromís està celebrant les Primàries a les Eleccions Europees en les que participen 11.577 persones, entre militants de Compromís, les persones que s’havien donat d’alta com a simpatitzants de la coalició abans d’iniciar-se el procés de primàries, els simpatitzants i els ciutadans que s’han registrat per a participar en les primàries des que es va obrir el cens el passat 19 de febrer.

A Ontinyent s’han inscrit finalment 140 persones, augmentant de forma significativa el nombre de simpatitzants de la Coalició, que per tant queden inscrits per a les pròximes convocatòries de primàries. Es dona la circumstància de que la capital de la Vall té un candidat, Vicent Xavier Vila i per això, amb més motiu el col·lectiu anima a votar a militants, simpatitzants i ciutadans que s’ha inscrit al cens per votar.

El procés de votació s’ha realitzat per via electrònica, del 17 al 19 de març, per correu postal, del 14 fins a hui 20 de març i presencialment demà divendres dia 21, en les meses electorals que s’establiran pel territori valencià, una de les quals estarà situada a Ontinyent, en horari de 16h a 21h. Els ciutadans inscrits en el cens de primàries podran triar entre els cinc candidats a cap de llista, Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Álvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez, i els dèsset candidats per a la resta de la llista, entre els que està l’ontinyentí Vicent Xavier Vila.

WP_20140321_21_18_37_ProLa portaveu de Compromís per Ontinyent, Elvira Tortosa, ha valorat molt positivament el resultat del procés d’inscripció, i ha declarat que: “per a unes eleccions com les europees hàgem tingut tan bona resposta i en tan poc de temps per la premura de les dates, ens fa valorar molt positivament la proposta de fer primàries per a triar tant el cap de llista com la resta de la llista, en un procés plenament obert a la ciutadania.”

Tortosa, finalment ha recordat que: “tenim un candidat a la nostra comarca, Vicent Xavier Vila, al que cal recolzar i que Compromís ha decidit realitzar primàries per a tots els processos electorals, i així es repetirà aquest procés per a les eleccions autonòmiques i generals que se celebraran l’any 2015”.