Taula rodona MitjansSerà el proper divendres 31 de gener a les 20h, a la nova seu de Compromís, al carrer Maians, 23.

La nova seu està situada front el Palau dels Barons de Santa Bàrbara – Carrer Major; al costat de Festers i molt a prop de l’Ajuntament.

A la taula participaran:
Rafa Xambó, membre consell administració RTVV
Pep Albinyana, Vilaweb Vall d’Albaida
Ernest Mahiques, TV Comarcal
Josep Lluís Fitó, Membre comité empresa RTVV

L’objectiu d’aquesta taula és explicar a la ciutadania el vertaders motius del tancament de #RTVV; després de l’infame tancament de les emissions. Però tanmateix hem valorat que seria interessant partir del que ha passat a RTVV i recenment a Catalunya Ràdio, per aterrar a la realitat dels mitjans comarcals i la seua relació amb “el poder polític”.

A Ontinyent vam tenir una TV local, que la majoria absoluta del PP la va convertir en una publicitat permanent per a l’alcaldessa popular i una manipulació diària. Amb el nou govern de progrés es va decidir el seu tancament per evitat que eixes pràctiques continuaren.

La relació Ajuntaments amb els mitjans privats no està exempta de polèmica; encara hi ha qui aplica “qui paga mana”, encara que sense tenir en compte que no paga ell, paguem els ciutadans. La pràctica desaparició de la publicitat privada als mitjans comarcals encara fa mes complicada la relació amb el poder polític.

Les dos preguntes sobre les que volem debatre bàsicament són:

1- Quins mitjans necessitem?,

2- Quina relació han de tenir amb el poder polític?

Esteu tots convidats a participar en el debat.