Malgrat la crisi, L’Ajuntament d’Ontinyent s’ha convertit en un dels ajuntaments de referència al Fons Valencià per la Solidaritat.

Així quedava palès a l’Assemblea de Socis d’esta associació d’ajuntaments valencians per la cooperació al desenvolupament sense ànim de lucre, que es reunia esta setmana a Xàtiva per abordar els projectes de cooperació i sensibilització que s’executaran enguany.

A la reunió assistia el representant el consistori ontinyentí, qui explicava que a l’assemblea es va parlar amb preocupació de com la crisi econòmica està afectant la solidaritat dels municipis, alguns dels quals han deixat el fons, i altres retarden el pagament de les seues quotes.

En aquest context, i amb la retirada d’ajuntaments com el de Benidorm, Ontinyent resta com un dels municipis de major població que resten adherits, mostrant “l’aposta que es fa per la solidaritat, que ara és més necessària que mai”.

S’avançava que al llarg dels propers mesos, l’Alcaldessa de Catarroja i Presidenta del Fons, Soledad Ramón, visitarà l’Ajuntament d’Ontinyent per agrair a l’Alcalde Jorge Rodríguez la col·laboració del consistori i debatre al voltant de la situació de l’entitat.