Es sortejaran 6 lots de llibres i un e-book entre els visitant els establiments on s’exposen des de hui els llibres d’autors locals i comarcals

Els comerços d’Ontinyent van a sumar-se a les activitats de “FestaLlibre 2013”, l’esdeveniment que posarà en marxa l’Ajuntament de la ciutat aquest cap de setmana amb motiu de la commemoració del dia mundial del llibre el proper 23 d’abril. Ho faran dins del marc de la “Ruta dels Llibres”, una iniciativa a la qual s’han implicat el Consell Econòmic i Social, Caixa Ontinyent, i les associacions de comerciants AHVAL i Comerç IN, per la qual des de hui i fins al proper 25 d’abril, 53 comerços de la ciutat exposaran els llibres d’autors d’Ontinyent i La Vall d’Albaida.

Els clients i visitants d’estos establiments hauran d’omplir en una butlleta 15 espais amb el nom de l’establiment on està cada llibre, butlletes que es podran dipositar en Comerç In, la Biblioteca de Sant Josep, la Biblioteca Casa Velàzquez i el Centre Cultural Caixa Ontinyent. “La Ruta dels Llibres” sortejarà 6 lots de 12 llibres cadascú i un e-book entre els participants, lliurant-se els premis divendres 26 d’abril a la Biblioteca de Sant Josep.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica, s’explicava que aquesta “és una nova mostra de la implicació i participació que estan tenint tots els sectors amb aquesta renovada Fira del Llibre, que fem tornar a la ciutat 12 anys després en forma d’una gran festa amb la qual volem ser novament pol d’atracció cultural. Junts som més, i a Ontinyent ho estem demostrant una volta més”, es destacava. Cal recordar que a la programació prevista per a FiraLlibre es compta amb la col·laboració d’editorials, escriptors, associacions i particulars, als quals ara es sumen els comerciants amb la seua participació a esta iniciativa.