La nova executiva de la coalició es va reunir dimarts 12 de març per debatre diferents temes d’actualitat que afecten a la nostra ciutat i la nostra comarca.

La coordinadora local, Elvira Tortosa, valorava “molt positivament l’encontre de la nova executiva en la que es van tractar diferents temes com l’actualitat a l’Ajuntament d’Ontinyent, la comissió mixta dels desnonaments i les actuacions per a detindre’ls, el consorci de residus o el seguiment del programa electoral de Compromis a Ontinyent en el que es presentava a les eleccions del 2011”.

Cal destacar la creació de les comissions de treball que faran un seguiment del esmentat programa electoral local, a banda de temes concrets d’actualitat en les diferents àrees d’actuació com son la sanitat, educació, economia que tindran treballant a nous membres de Compromis com Evarist Beneyto o Jose Vicente Belda, nou adherit a Compromis, a banda de David Gironès i Vicent Egea.
Fran Albero, portaveu de la CEL, afirmava que “la nova executiva ha de ser un instrument per a connectar a la coalició Compromis d’Ontinyent al grup municipal i a la societat per tal de treballar per la ciutadania i conèixer de primera mà la realitat al carrer”.
La executiva ha defensat públicament la proposta de comunicació de la coalició penjada a la seua web http://compromisperontinyent.com/2013/02/28/compromis-fa-publica-la-seua-proposta-de-contractacio-referent-a-la-publicitat-institucional/) i ha declarat que està fet en ares a la transparència.

La CEL ha animat a la ciutadania a seguir lluitant conjuntament al carrer i a les institucions en conflictes com els residus, el hospital comarcal d’Ontinyent els desnonaments a més de l’atur i les retallades en tots els àmbits.
Altres membres de la executiva son Paloma Alberola en polítiques de joventut, Joan Gilabert en organització i Vicent Xavier Vila en comunicació.

Ontinyent 13-03-13