L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) d’Ontinyent ha alertat a la ciutadania de la realització d’una possible venda irregular a persones majors de la ciutat per part d’una empresa de venda de productes a domicili.

Des de l’OMIC s’ha explicat que vàries persones han detallat que esta empresa està fent visites principalment a persones majors, als quals ofereix un paquet amb una sèrie de productes com matalassos, catifes, una base “magnètica” per al matalàs i un aparell d’ultrasons, amb l’argument de que tots ells suposen un presumpte “benefici per la salut”, especialment per combatre l’artrosis.

Des de l’OMIC s’ha advertit que estos productes s’estan venent amb contracte al preu de 4.600 euros, quan el seu preu al mercat pot ser notablement inferior.

Des de l’OMIC s’ha explicat que les persones que hagen fet esta compra i desitgen revocar-la tenen 7 dies per a fer-ho, bé a nivell particular o bé acudint el més ràpidament posible a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (Plaça del Mestre Ferrero, 22) on se’ls assesorarà dels pasos a seguir. La regidoria de Consum,  ha recomanat a la ciutadania “que quan es reben a casa visites comercials no demanades, no signe cap document a no ser que estiguen molt convençuts del producte que van a adquirir”.