Una iniciativa sorgida al si del Consell Econòmic i Social (CES) i posada en marxa pel Govern d’ per tal de dinamitzar el sector comercial i hostaler i potenciar la promoció econòmica a la ciutat.

Des del CES, es destacava que “del que es tracta és d’atraure gent als carrers i evitar l’eixida a altres ciutats, potenciant les vendes als comerços, bars i cafeteries i en aquest cas també l’activitat a la Plaça de Sant Domingo”, assenyalava. La primera edició d’esta iniciativa municipal inclourà de 17:30 a 20:30 jocs d’aigua amb activitats en equip, proves d’habilitat i altres a càrrec de Voraserra Activa, i a les 19:00 el  Contacontes “La Maleta d’Anacleta” amb  Almudena Francés.

Des del Consell Econòmic i Social, el seu coordinador, Joan Gilabert, explicava que mentre els xiquets i xiquetes participen de les activitats, “els seues pares i mares podran gaudir d’una estona a l’aire lliure i aprofitar els avantatges especials que han previst per a aquest dia els els establiments comercials i d’hosteleria de la ciutat”, recordava. D’aquesta manera, dissabte hi haurà promocions especials en estos establiments amb descomptes i ofertes de tot tipus per a l’ocasió, que en alguns casos arriben al 50%.

“La primera edició d’esta iniciativa municipal inclourà jocs d’aigua, activitats en equip i un contacontes”

Aquest serà el primer dels 5 “dissabtes divertits” planificats per als propers mesos, que es reprendran els dies 8 de setembre, 6 d’octubre, 3 de novembre i 22 de desembre. En tots ells es realitzaran activitats per a xiquets d’entre 3 i 12 anys que es combinaran amb d’animació infantil com ara contacontes.

Jorge Rodríguez recordava que esta actuació s’inclou a l’aposta del Govern d’Ontinyent per un nou model de promoció econòmica per a la ciutat, que inclou també altres mesures com la bonificació de llicències d’obertura d’establiments, o la declaració responsable, entre d’altres. L’alcalde manifestava que “amb tot açò tenim un objectiu clar: fomentar l’activitat econòmica per tal de crear ocupació. Aquest és el centre del nostre treball des del primer dia i així seguirà sent-ho en el futur”, avançava Jorge Rodríguez.