El diputat del Grup Parlamentari COMPROMÍS, Enric Morera, ha formulat tres preguntes a la Mesa de les Corts Valencianes per a que la Consellera d’Ocupació, Formació i Ocupació,  María José Català, responga per escrit a vàries qüestions relatives al retardament de les obres del llargament reclamat aulari d’infantil del CEIP Bonavista d’Ontinyent. 

Cal recordar que l’inici d’esta reivindicació va començar en gener 2006, al primer contacte amb el regidor d’educació Jorge Rodriguez, hui alcalde d’Ontinyent. En juliol de 2007 I sent alcaldessa Lina Insa, l’empresa pública CIEGSA va enviar a l’alcaldia la informació necessària per començar les obres. No va ser fins a un any després, en juliol de 2008, quan es rep de CIEGSA l’adjudicació del projecte, i en desembre del mateix any el Consell Escolar del Centre demanava a la aleshores Alcaldessa que s’iniciaren els tràmits.

Davant la paràlisi de la situació, l’AMPA del Bonavista va presentar un escrit en octubre de 2010 i un altre en novembre de 2011 demanant l’esclariment de la situació, “però segueix sense haver resposta, i la Conselleria d’Educació segueix retardant de manera incomprensible els tràmits per la construcció del nou aulari d’infantil adaptat a la LOGSE, ja que el centre manca d’un pavelló que reunisca a tots els alumnes d’infantil a un mateix espai”, apunten des de COMPROMÍS. Cal recordar que el Bonavista no està adaptat als minusvàlids i  la xarxa elèctrica ha de ser renovada per la seua antiguitat, i que la creació del nou aulari compet a la Conselleria.  

Per tot açò, Enric Morera ha presentat a Les Corts les següents preguntes: “En quin estat de tramitació es troba el projecte de construcció per adequar/ampliar el CEIP Bonavista?; en quin estat de tramitació es troba la licitació per adequar/ampliar el CEIP Bonavista?; i quina és la data prevista per iniciar les obres per adequar/ampliar el CEIP Bonavista?”. 

“Volem respostes concretes i per escrit, ja està bé de subterfugis i de promeses incomplides a la comunitat educativa d’un centre que ja porta massa temps esperant una actuació que respon a una necessitat i que deuria estar acabada fa anys”, reclamen des de COMPROMÍS.