Kàrate i frontennis completen una oferta de 14 modalitats esportives per als i les joves d’entre 5 i 16 anys

Les Escoles Esportives Municipals d’Ontinyent han obert el termini per a la inscripció en les seues diferents modalitats, que enguany presenten dues novetats per la nova temporada. Es tracta del frontennis i el kàrate, que s’afegeixen a la resta de l’oferta esportiva, que inclou les següents modalitats: atletisme, bàsquet, ciclisme, futbol, judo, kung fu, rítmica, tennis, tennis taula, natació, pilota i volei. Un total de 14 modalitats esportives, adreçades a infants i joves d’entre 5 i 6 anys d’edat, que podran participar d’estes activitats setmanalment en diferents horaris i dies, en funció de l’edat i l’activitat, rebent un mínim de 3 hores setmanals cada alumne.

Les i els infants i joves interessats i interessades poden ampliar informació i inscriure’s tant a les instal.lacions del Poliesportiu Municipal com posant-se en contacte amb els diferents clubs esportius, fins la data del proper dia 15 d’octubre.

Segons exposava el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, “hem ampliat l’oferta amb les noves modalitats de frontennis i kàrate perquè pensem que quant més ampli siga el ventall d’opcions de que disposen els nostres joves, més fàcilment s’animaran a practicar alguna disciplina. Fer esport aporta moltes coses positives a la formació dels nostres menuts, i per això des del Govern Municipal i des d’esta regidoria anem a seguir treballant decididament per fomentar la pràctica esportiva entre tota la població i especialment entre la nostra joventut”.