El regidor d’Hisenda i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Josep Francés i l’alcalde d’Ontinyent van visitar ahir la Conselleria d’Hisenda de la Generalitat Valenciana per reclamar a l’administració autonòmica que avance quan va a pagar a l’Ajuntament el deute que té reconegut amb la ciutat, i que ha creat un problema de dèficit de tresoreria a les arques municipals.

Segons Josep Francés, el consistori ha estat gastant diners “perquè a Generalitat té un deute assumit i reconegut amb Ontinyent de 3’5 milions d’euros”. Francés afegia que tal i com estan les coses no es pot tenir eixe deute, “son 3’5 milions que la Generalitat deu als ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent. Sabem que anem a cobrar, però ens vindria bé saber quin és el calendari per a rebre eixos diners, la fulla de ruta per poder fer previsions, perquè l’Ajuntament paga i també té necessitats”.

Per altra banda, aprofitaran per tractar de conèixer de primera ma l’estat dels grans projectes compromesos per l’Administració Autonòmica a Ontinyent. Segons explicava Francés, els ciutadans d’Ontinyent “estem esperançats i il.lusionats per les inversions que es van presentar abans de les eleccions, com el Pont de Sant Vicent, l’Hospital o la rotonda de Torrefiel”. Ara el que es vol, apunta, és conèixer l’estat d’estes inversions previstes: “confiem en la Generalitat, que és la nostra administració valenciana, i nosaltres com a administradors d’Ontinyent volem saber quin és l’estat d’estos i altres projectes”.