Compromís per Ontinyent ha destacat l’adjudicació d’11 milions d’euros, per part de la Conselleria d’Educació, per a les obres de rehabilitació integral i ampliació del Conservatori Professional de Música ‘Josep Melcior Gomis’, dins el Pla Edificant

Aquest dilluns, Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’adjudicació, per part de la Conselleria d’Educació, que lidera la Consellera de Compromís, Raquel Tamarit, d’11 milions d’euros per a les obres de rehabilitació integral i ampliació del Conservatori Professional de Música ‘Josep Melcior Gomis’ d’Ontinyent. Aquesta actuació s’emmarca en el Pla Edificant, que està suposant la inversió de més de 36 milions d’euros en obres de millora, ampliació o modernització a tots els centres educatius públics de la ciutat.

En paraules del candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent i portaveu municipal de Compromís, Nico Calabuig, “Ontinyent tindrà per fi el Conservatori que mereix, gràcies a l’aposta decidida de la Conselleria d’Educació, encapçalada per la nostra companya Raquel Tamarit. L’adjudicació d’aquests 11 milions d’euros, anunciada el passat divendres, suposa un pas més en la gran transformació educativa que està vivint la nostra ciutat en aquests anys, gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana”.

Calabuig ha assenyalat que “la rehabilitació integral i ampliació del Conservatori ‘Josep Melcior Gomis’ és una reivindicació històrica de la comunitat educativa del centre, que permetrà donar un gran impuls a la formació musical d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. L’actuació suposarà l’adaptació del centre a les necessitats presents i futures, la millora de la seua accessibilitat i insonorització, i la renovació dels aspectes més deteriorats que presenta. Aquest Conservatori és un centre públic de referència en l’àmbit musical a les Comarques Centrals Valencianes, i en els pròxims anys estarà a l’avantguarda en instal·lacions i serveis, el que suposarà un gran impacte en l’ensenyament musical a la nostra ciutat”.

“Aquesta inversió d’11 milions d’euros se suma a altres projectes que ja estan marxa, com el nou IES L’Estació, amb 17 milions d’euros d’inversió, així com les actuacions en tots els col·legis i instituts públics de la ciutat, que ascendeixen a una inversió total de més de 36 milions d’euros. Volem destacar l’aposta per la millora educativa a Ontinyent feta des de la Conselleria d’Educació. Agraïm eixe treball de Vicent Marzà, Raquel Tamarit, i tot el seu equip, entre ells el Director General d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent, les comunitats educatives dels centres i totes les persones que han treballat durant anys en aquestes reivindicacions”, ha conclòs Calabuig.