Calabuig celebra que el govern municipal anuncie un nou bus urbà a Ontinyent després de l’exigència de Compromís per dignificar el servei

El portaveu Nico Calabuig ha demanat a la regidora de Transport Públic, Imma Ibàñez, que precise els detalls sobre el nou vehicle que prestarà servei en la ciutat, i ha destacat que aquest anunci demostra “el treball d’oposició exigent, responsable i útil de Compromís en defensa dels interessos de la ciutadania d’Ontinyent”

Compromís per Ontinyent ha expressat la seua satisfacció després de conéixer-se a través de la premsa l’anunci de la incorporació d’un altre autobús, més gran, per a prestar el servei de bus urbà a la ciutat. El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha valorat l’anunci, destacant que “aquest és un bon primer pas en la dignificació del servei i valorem positivament que, malgrat les reticències inicials, el govern municipal haja fet cas de la nostra reclamació per la millora dels vehicles. Des del principi vam dir que la gratuïtat del bus urbà ens semblava una iniciativa molt bona, però no estàvem d’acord amb la prestació del servei a través d’uns vehicles obsolets, trencats i contaminants”.

No obstant això, Calabuig ha emplaçat a la regidora de Transport Públic, Imma Ibàñez, a explicar els detalls al voltant del nou vehicle que es posarà en funcionament, segons les informacions publicades en la premsa local. El portaveu de Compromís per Ontinyent ha demanat a Ibàñez “que explique si es tracta d’un vehicle nou o més recent que els actuals, així com la fórmula d’adquisició emprada en el nou bus”. Així mateix, Calabuig ha preguntat “si el bus s’incorporarà com un tercer vehicle en la flota, o substituirà algun dels que actualment estan en marxa, un dels quals ja ha hagut de ser reparat amb el corresponent cost econòmic a càrrec de les arques municipals”.

Des del grup municipal valencianista han recordat que el passat 13 de desembre, l’endemà de votar en el Plenari Extraordinari el punt relatiu al Servei de bus urbà, des de Compromís ja es va fer una crida a dignificar el servei. “Des del primer moment vam exigir vehicles dignes que pogueren prestar el servei amb la qualitat que mereix la gent d’Ontinyent. No oblidem que era el propietari dels busos fins al 31 de desembre qui assenyalava el mal estat dels vehicles que assumiria el consistori”, ha apuntat Calabuig.

Segons el portaveu de la formació valencianista, “ens alegra veure com la nostra tasca d’oposició constructiva dóna els seus fruits, i les nostres exigències, sempre coherents i útils per al bé comú, acaben materialitzant-se”.

Per últim, Calabuig ha assenyalat que “seguirem molt atents al dia a dia d’aquest bus urbà, ja que l’objectiu ha de ser dirigir-nos cap a un servei amb busos més moderns i sostenibles. De la mateixa manera, cal treballar per adaptar les rutes i horaris a les necessitats diàries de mobilitat de les ontinyentines i els ontinyentins. És indispensable aprofundir en aquesta via després d’haver aprovat, a proposta de Compromís, la declaració de l’Emergència Climàtica en la nostra ciutat”.

Arxivat en: Compromís per Ontinyent, General, GPM Compromís per Ontinyent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *